Fönsterbyte

När det kommer till fönster så finns det allt ifrån himmel o jord, med andra ord väldigt mycket val. Några olika typer som finns är

Fönsterbågens kit
Det här består av nya rörliga delar som ska monteras in i en gammal intakt ram

Infoga ersättning
Hur du infogar rätt är att du helt enkelt monterat fönster i en reagerar installera sekundära ramar.

Fullständig ersättning
Det här fönstret består av ett helt monterat fönster och en fullständig ram, enkelt o smidigt.

Stegen för att göra en snabb fönster ersättning är ganska så simpel och det första du börjar med är alltid att mäta insidan, bredden och höjden på ramen, sen är det bara och börja beställa. Efter din produkt är hemkommen så är det bara att börja ta bort den gamla bågen och skruvar som suttit där sedan är det att ta ut delnings pärlorna för att ta bort den övre bågen.

när allt är rent o rensat så är det bara att börja isolera bakom ramarna för att få det perfekt innan det nya fönstret, nu när det är isolerat så ska du börja med att täta dem utsatta områden av ramarna, nu när det är klart är det bara att börja sätt dit ditt nya fönster och börja skjuta fönstret på plats ordentligt, vid behov använd skruvar i fönstret och sen expandera skum om det behövs sen är det helt klart.

Skyltarna.

Vad som är väldigt viktigt när det kommer till att byta ditt fönster är att du vet när du ska göra det, och dem kontrolltecken som gäller är dem här.
-svårighet i drift
-peeling eller flisning måla på eller runt fönstret
-kondens på rutorna eller frost och is byggs upp
-ruttna eller sprickor i fönsterkarmar
-täta eller försegla misslyckande
fördelen med att byta till nya fönster är att det blir lägre energikostnad för dig o ditt hem, mindre buller ute ifrån, bättre säkerhet och en helt klart mer komfort.